Swarovski kristali

Swarovski promocija

od 05.09. do 19.09.2014.

 

–        za svaka 2 kupljena proizvoda ostvarujete popust od 15%

–        za svaka 3 i više kupljenih proizvoda ostvarujete popust od 20%

 

U nastavku je samo deo asortimana koji smo ovom prilikom izdvojili za vas …

Kolekcija “Adore” – daje suptilan sjaj plavih tonova kristala pavé obrade, kao i trendi izgled ovom klasičnom dizajnu. Minđuše su veličine 4cm, a dužina ogrlice je 40cm.

Adore ogrlica                Adore mindjuse

Kolekcija “Afire” – Ovaj elegantni par minđuša je inspirisan srećnim brojem 8 iz kineske kulture sa Aquamarine kristalima pave obrade, približne dužine od 2,5cm. Narukvica ove kolekcije ima podesivu dužinu, a ogrlica daje jedinstvenu siluetu za specijalne prilike, dužine 38cm.

Afire ogrlica       Afire mindjuse           Afire narukvica

Kolekcija “Amber” – Uživajte u vintage, urbanom stilu sa ovim lančićem, i minđušama koje se lako kombinuju, a prsten, kao i celu kolekciju karakteriše izgled metalnog kanapa sa starinskim finišom.

          Amber prsten           Amber lancic          Amber mindjuse

Kolekcija “Angelic” – Elegancija, sofisticiranost, bezvremenost, čistota i klasika su samo neki od sinonima za Angelic kolekciju, koja se može prikloniti svakom autfitu, Transparentni kristal je okružen drugim manjim, takođe transparentnim kristalima pavé obrade, praveći prelepi sjaj.

Angelic lancic      Angelic mindjuse                     Angelic prsten

Kolekcija “Azalea” – Ove minđuše na prvom mestu pokazuju izvanredan umetnički rad, dok ogrlica koja je idealna za svaki dan, ima motiv leptira u transparentnom kristalu, dužine 38cm.

Azalea 5 083 131           Azalea 5 032 940

Kolekcija “Baron” – Svetlucajući u transparentnom kristalu sa nagoveštajem plave, u obliku lista, ova kolekcija je idealna za predstojeću sezonu proslava.

Baron ogrlicaBaron mindjuseBaron narukvica

Kolekcija “Best” – Dodir glamura sa crnim i transparentnim kristalima, kombinacija koja nikad neće izaći iz mode. Savršena za vaše specijalne prilike ili za večernji izlazak sa drugaricama.

Best mindjuse    Best narukvica      Best ogrlica

Kolekcija “Swan” – Samo ime kolekcije govori o njenom izgledu. Labud kao legendarni simbol kompanije Swarovski prdstavlja ovu kolekciju kao ženstvenu, sofisticiranu, nežnu, a pre svega elegantnu, sa transparentnim kristalima pavé obrade.

Swan mindjuseSwan lancicSwan narukvica

Kolekcija “Wave” – Inspirisani trendi motivima, ova kolekcija kombinuje kristal pavé obrade sa dve različite boje metala. Zrači svojom elegancijom i smelom siluetom, a može se kombinovati kako za dnevni tako i za večernji izlazak.

Wave prsten              Wave lancic              Wave mindjuse

Kolekcija “Disney” za najmlađe, svaka devojčica bi želela da bude ona … Tinker Bell … pustite im mašti na volju.

Disney lancicDisney mindjuse

Budite sami svoj kreator narukvice – na ovu neodoljivu narukvicu sa Crystal Mauve perlama prikačite priveske koji vam se najviše dopadaju i napravite vaš sopsteveni look!

Narukvica za priveske

      Privezak detelina         Privezak F         Privezak pahulja        Privezak srce

Nismo zaboravili ni muški deo populacije … dugmad za manžetne koje potpisuju muški stil sa duhom savremenog urbanog look-a!

Advantage dugmad za manzetne               Ball dugmad za manzetne

A evo i nekoliko ideja za poklon samo vama dragim ljudima …

Elegantan i funkcionalan poklon u vidu prstena za salvete i čaša za belo vino, koji će postavci stola dati poseban sjaj. Stilizovan i praktičan set olovaka za poslovnu damu, kao i moderan kancelariski aksesoar – USB.

Crystalline Red Wine Glasses (Set of 2)Napkin rings11453281144827

A za kolekcionare smo izdvojili …

Figura labud       Figure skoljka

Celokupan asortiman možete videti u našim “Sun, Moon & Stars” prodavnica u Knez Mihailovoj 25, Nušićevoj 25 i Bul. kralja Aleksandra 86.

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This